Kramppi pilasi Annimari Kortteen kisan Unkarissa – "En oikein pystynyt juoksemaan kunnolla"

Annimari Korte juoksi Suomen mestaruuteen huippuajalla – tässä tuoreimmat tunnelmat Turusta 2:24
Videolla Annimari Kortteen kommentit sadan metrin aitojen Suomen mestaruuden jälkeen.

Takareisivaivan kiusaama Annimari Korte oli naisten 100 metrin aitajuoksussa viides ajalla 13,09 Unkarin Szekesfehervarin yleisurheilukisoissa. Kilpailun voitti maailmantilaston kärkiaikaansa 12,68 sivunnut Hollannin Nadine Visser.

Kortteen mukaan viime perjantaina Turussa krampannut oikean jalan takareisi alkoi oireilla verryttelyssä Unkarissa eikä toiminut kilpailussa kuten juoksija toivoi.

– En oikein pystynyt juoksemaan kunnolla. Jalka kramppasi perjantaina dopingtestissä ja meinasi nyt verryttelyssä krampata koko ajan uudelleen. Hollannin maajoukkuevalmentaja yritti sitä rentouttaa, mutta juoksussa ei oikein pystynyt ponnistamaan, Korte kertoi tiedotteessa.

Kortteen kesän paras on heinäkuussa Jyväskylän gp:ssä juostu 12,76. Kalevan kisoissa Turussa hän voitti SM-kultaa ajalla 12,79.