Kourtney Kardashian julkaisi hempeän kuvan mysteerikomistuksen kanssa – kuvassa näkyvä yksityiskohta vie huomion täysin muualle

Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tässä ote Suomen-vierailusta 1:12
Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tässä ote Suomen-vierailusta

Tosi-tv-tähti Kourtney Kardashian, 41, julkaisi ystävänsä Fai Khadran kanssa hempeän kuvan, mikä herätti seuraajissa ihmetystä uudesta poikaystävästä.

Kolmen lapsen äiti tv-julkkis Kourtney Kardashian poseeraa uusimmassa Instagram-kuvassa mallina ja muusikkona tunnetun 29-vuotiaan Fai Khadran kanssa.

Otoksessa Kardashian on miehen sylissä. Sen lisäksi, että seuraajat ajattelevat miehen olevan Kardashianin mahdollinen uusi poikaystävä, vie Kourtneyn mustassa mekossa oleva vaalea kohta huomion.

– Onko mekossasi reikä? Seuraaja ihmettelee otosta.

Myös mies aiheuttaa hämmennystä.

– Onko hän uusi miesystäväsi? Instagramissa ihmetellään.

Khadra on tuttu näky Kardashianin siskosten Kendall Jennerin ja Kylie Jennerin seurueesta. Hänet on myös yhdistetty Kylien ex-ystävä Jordyn Woodsiin. Fanit eivät tiedä kenen kanssa mies seurustelee vai seurusteleeko hän kenenkään kanssa.  

– Olen hämmentynyt. Kenen teistä poikaystävä hän on? Somessa ihmetellään.

Myös Kendall on julkaissut miehen kanssa aiemmin yhteiskuvan. 

Kardashian seurusteli aiemmin mallina tunnetun Younes Bendjiman kanssa. Ennen tätä hän seurusteli pitkään Keepin Up With the Kardashians -ohjelmasta tutun Scott Disickin kanssa. Disickillä ja Kardashianilla on kolme yhteistä lasta. 

Lue myös:

    Uusimmat