Kotiäidiksi jäänyt Marika Fingerroos: En palaa enää viihdebisnekseen

Salarakkaansa tunnetuksi tullut Marika Fingerroos viettää nykyään rauhallista kotirouvan arkea Mustasaaressa.

Marikan ja hänen puolisonsa Jani Ollilan esikoisen Titon yksivuotissynttäreitä on juhlittu keskiviikkona 28. heinäkuuta. Juuri kävelemään oppinut poika on hoitovapaalla olevan Marikan elämän keskipiste.

– Olen vielä kotona lapsen kanssa, sillä hän on niin pieni, ettei häntä viitsi vielä viedä hoitoon. Ei hän muutenkaan ole ollut muualla hoidossa kuin isovanhemmillaan, enkä varmaan vielä pitkään aikaan annakaan häntä kenellekään ulkopuoliselle, Marika kertoo.

Hän myöntää, ettei kodinhoidontuella paljon juhlita, varsinkin kun perhe laajentaa parhaillaan hevostalliaan puolet suuremmaksi, kahdelletoista hevoselle.

– Kun palaan töihin, alan varmaankin tehdä jotain hevosiin liittyvää. Ehkä jotain satunnaisia juontokeikkoja voi joskus tehdä, mutta en enää muita sen alan hommia.

Kotona viihtyvä Marika ei tunnusta kaipaavansa entistä, sekoilevaa elämäntyyliään. Juhliminen on saanut väistyä perhe-elämän tieltä.

– Joskus saatan käydä kavereiden kanssa ulkona, mutta ex tempore -reissut ovat jääneet. Olemme rakentaneet oman talon ja hevostallin, eikä minulla ole tarvetta lähteä sieltä mihinkään. Tämä on ollut haaveeni.

Värikkäitä vaiheita alkuaikoinaan kokeneessa parisuhteessa eletään myös seesteisiä aikoja.

– Olemme olleet yhdessä seitsemän vuotta, joista naimisissa viisi. Onhan siihen aikaan kaikenlaista mahtunut, mutta meillä menee nyt hyvin. Jani tykkää siitä, että elämämme on rauhallista. Mutta osaamme me edelleen riidelläkin, Marika hymähtää.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat