Mainos

Koskettavasta videosta nettihitti: Isä haastatteli tytärtään 12 vuoden ajan aina kouluvuoden alussa

Isä kuvasi tyttärensä ensimmäisten koulupäivien ajatukset ja koosti niistä videon. Videosta tuli nettihitti ja ikimuistoinen lahja.

Kesä on valmistujaisten kulta-aikaa ja myös tunteellista aikaa kaikenikäisten koululaisten vanhemmille. Yhdysvaltalainen isä Kevin Scruggs varautui tyttärensä valmistujaisiin jo hyvissä ajoin ja kuvasi videon tyttärensä Mackenzien lukukauden ensimmäisestä koulupäivästä 12 vuoden ajan.

Hän istui alas tyttärensä kanssa, haastatteli tätä videokameran edessä ja kysyi häneltä joka vuosi, mitä hän odotti eniten alkavalta kouluvuodelta, ja mitä ensimmäisenä päivänä tapahtui.

Videolta näkee koskettavasti, kuinka suloinen 6-vuotias tyttö varttuu nopeasti teini-ikäiseksi, joka haaveilee söpöjen poikien perään. Koostevideosta tuli Mackenzielle ikimuistoinen valmistujaislahja, joka liikuttaa varmasti myös videon kuvannutta ja koostanutta Kevin-isää.

Video koulumuistoista on levinnyt ympäri internetiä ja kerännyt YouTubessa jo noin kaksi miljoonaa katselua. Monet vanhemmat ovat varmasti katsoneet videota ja laskeneet mielessään, kuinka monta vastaavaa hetkeä heillä on vielä jäljellä oman koululaisensa kanssa, ennen kuin he ovat kasvaneet isoiksi.

Lähde: Scary Mommy

***

8:49

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.