Mainos

Koskettava video: Jenkkiteinit kerskailivat rattisometuksestaan – sitten huoneeseen astuu kolarin uhri

Teinien suhtautuminen ratissa tekstaamiseen muuttuu hetkessä, kun he tapaavat autokolarissa vakavasti loukkaantuneen ja vanhempansa menettäneen nuoren naisen.

Videon alussa reality-sarja Summer Breakissa esiintyvät yhdysvaltalaisteinit kertovat vailla huolen häivää, kuinka heillä on tapana tekstailla ja somettaa ratin takana.

Nuoret kertovat hengenvaarallisista tavoistaan jopa ylpeillen, eivätkä tunnu murehtivan toimintansa mahdollisia seurauksia.

Sitten huoneeseen astuu nuori nainen. 

Jacy Good loukkaantui vakavasti auto-onnettomuudessa oltuaan palaamassa omista valmistujaisistaan. 

Puhelintaan räplännyt kuljettaja ajoi risteyksessä päin punaisia, minkä vuoksi vastaantullut rekkakuski menetti ajoneuvonsa hallinnan.

Kuljettaja onnistui väistämään punaisia päin ajaneen auton, mutta törmäsi yhdistelmällään Jacyn ja hänen vanhempiensa autoon.

Vanhemmat saivat surmansa. Jacy taisteli hengestään sairaalassa kaksi kuukautta ja joutui opettelemaan puhumisen ja kävelemisen uudelleen. Hän jäi osittain halvaantuneeksi.

Jacyn kertomus herkistää nuoret, jotka hetkeä aiemmin rehvastelivat ratissa tekstaamisella.

Operaattorijätti AT&T:n kampanjaa varten tehtyä videota ja sen eri versioita on katsottu netissä kymmeniä miljoonia kertoja.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.