Koskettava reaktio: Pikkusiskon antama yllätyslahja sai pojan kyyneliin

Pikkusiskon ostama lahja yllätti isoveljen totaalisesti. Pojan liikuttava tunnereaktio on vertaansa vailla.

Lahjan antaminen antaa myös itselle paljon. Näin ajatteli myös 6-vuotias Abby-tyttö, joka päätti järjestää isoveljelleen kaikkien aikojen yllätyksen. Hän halusi ilahduttaa rakasta isoveljeään ostamalla hänelle lahjaksi hamsterin.

Lahjan antohetkellä kuvattu video osoittaa, että lahja merkitsi veljelle enemmän kuin kukaan uskoi. 

Rahat lahjaan kotitöitä tekemällä

Tyttö näki lahjan eteen paljon vaivaa, sillä hän halusi ostaa sen omilla rahoillaan.  Lasten äiti kertoo, että tyttö teki runsaasti kotiaskareita ansaitakseen rahaa lahjan ostoa varten.

–  Hän meni aivan sekaisin ja alkoi siivoamaan kaikenlaista. Hän pesi pyykkiä ja luuttusi kylpyhuoneen lattioita, lasten äiti Rachel Stout kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Hän päätti käyttää kaikki ansaitsemansa rahat, mutta myös kaikki syntymäpäivälahjarahansa yllättääkseen 9-vuotiaan isoveljensä. Äiti kertoo heidän olleen aina läheisiä, mutta tytön teko yllätti hänet täysin. 

–  Kysyin häneltä lukemattomia kertoja, olisiko se varmasti sitä, mitä hän halusi rahoillaan tehdä, äiti kertoo. 

Tyttö vakuutti haluavansa ilahduttaa veljeään, ja yllätys järjestettiinkin sillä välin, kun veli oli yökylässä kaverinsa luona. Tyttö ei olisi millään malttanut odottaa, että veli tulisi kotiin ja näkisi hänen järjestämänsä yllätyksen.

Äidin kuvaama video kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Videolla veli kietoo kätensä siskonsa ympärille ja kaataa hänet maahan syleilyyn nyyhkien samalla. "Itketkö sinä? Minä itken", nyyhkii siskokin. Koskettavan reaktion tallentamaa videon on nähnyt jo yli 2,6 miljoonaa ihmistä. 

Jos video ei näy, voi katsoa sen täältä. 

Lähde: Today

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja