Korut voivat pelastaa koko asukokonaisuuden – katso!

Koruilla asukokonaisuuden voi pelastaa täysin – ja tämän todistaa upeisiin kullanvärisiin koruihin sonnustautunut Keri Hilson.

Näyttelijä ja laulaja Keri Hilson, 30, näyttäytyi Riddick-elokuvan ennakkonäytöksessä mustassa klassisessa asussa, jonka katseenvangitsijoina toimivat huikeat korut. Tähden asu todistaa, kuinka paljon oikeilla koruvalinnoilla voi saada aikaan.

Näyttelijä oli sonnustautunut pitkään ja tyköistuvaan mustaan mekkoon, jossa ainoana katseenvangitsijana toimi hillitty halkio. Pitkähihaisen leningin sijaan huomio kiinnittyi sekä Hilsonin massiiviseen kaulakoruun että hänen upeisiin sormuksiinsa. Liki tähden jokaista sormea koristi kullanvärinen sormus. Myös näyttelijättären kengät noudattivat asun linjaa: mustien korkokenkien soljet ja yksityiskohdat olivat kullanväriset ja korumaiset. Hilson oli selvästi tehnyt asuvalintaa tehdessään päätöksen, että hän antaa asuvalintansa sijaan korujen ja kenkien puhua puolestaan.

Näyttelijättären esimerkin mukaisesti hyvinkin yksinkertainen asukokonaisuus voi näyttää äärimmäisen arvokkaalta ja onnistuneelta, jos se on täydennetty koruilla, jotka noudattavat samaa linjaa. Mallia voi ottaa syysasuun Hilsonin kultaisista koruista, mutta tänä syksynä trendikkäimmät yhdistävät asuihinsa sekä kultaisia että hopeisia koruja!

AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

Lisää asiaa muodista AVAn Muotitietoinen-sarjassa:

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat