Koronavirukseen sairastunut käyskenteli Arsenalin pelissä – seura ryhtynyt toimenpiteisiin, huoli leviää

Englannissa on levinnyt huolta sen jäljiltä, että kreikkalaisen suurseura Olympiakoksen omistava liikemies Evangelos Marinakis on sairastunut koronavirukseen. Tartunta on havaittu vain kaksi viikkoa Arsenalin ja Olympiakoksen välisen Eurooppa-liiga-ottelun jälkeen.

MAINOS

Eurooppa-liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Arsenal ja Olympiakos kohtasivat kaksi viikkoa sitten Lontoossa. Marinakisin raportoitiin käyskennelleen sekä pukuhuone- että VIP-tiloissa.

Arsenal on nyt reagoinut asiaan tiedotteella.

– Kotiottelumme Olympiakosia vastaan Europpa-liigassa pelattiin torstaina 27. helmikuuta, ja kellään henkilökunnastamme, joka oli Marinakisin kanssa kontaktissa ottelupäivänä, ei ole ollut oireita, seura tiedotti.

Arsenal noudattaa tiedotteensa mukaan koronaviruksen suhteen tarkkaa protokollaa ja hallituksen terbeysohjeita. Se on ryhtynyt toimenpiteisiin, joihin on Toimiin on lukeutunut Emirates Stadiumin ja harjoituskeskuksen säännöllinen, perinpohjainen siivoaminen.

Pelin siirto?

Toinen englantilaisseura Wolverhampton on kohtaamassa Olympiakosin Eurooppa-liigan neljännesvälieräottelussa torstaina. Wolverhampton on pyytänyt Euroopan jalkapalloliittoa Uefaa siirtämään ottelua, ja päätöksen odotetaan toimittaja Nick Mashiterin mukaan tulevan 24 tunnin aikana. 

Olympiakosin ja Wolverhamptonin ottelua on aiemmin kaavailtu pelattavaksi tyhjille katsomoille.

Olympiakosin omistaja Marinakis omistaa myös englantilaisseura Nottingham Forestin.

Lue myös:

    Uusimmat