Kreikkalaisjätin ja englantilaisen perinneseuran omistaja sairastui koronavirukseen – "Seuraan kurinalaisesti lääkäreiden ohjeita"

Kreikkalaisen suurseura Olympiakoksen ja englantilaisen Nottingham Forestin omistava liikemies Evangelos Marinakis on sairastunut koronavirukseen.

52-vuotias Marinakis ilmoitti tartunnastaan omalla Instagram-tilillään. 

– Viimeaikainen virus on ”vieraillut” luonani ja tunnen velvollisuutta kertoa tämän julkisuuteen. Oloni on hyvä, kun olen ottanut kaikki tarpeelliset mittaukset ja seuraan kurinalaisesti lääkäreiden ohjeita. Neuvon suuresti muita kansalaisia toimivaan samoin. Toivon kaikille nopeaa paranemista, kirjoittaa julkaisussaan.

Marinakis on liiketoimiensa ohella kunnostautunut jalkapallon parissa. Hän toimii kreikkalaisjätti Olympiakosin ja perinteikkään englantilaisseura Nottingham Forestin omistajana. Myös Nottingham tiedotti omistajansa sairaudesta.

– Nottingham Forest voi vahvistaa, että omistaja Evangelos Marinakisilla on todettu koronavirus. Herra Marinakis sai diagnoosin, kun hän sai ensimmäiset oireet palattuaan Kreikkaan, seura tiedottaa.

Olympiakos taistelee parhaillaan paikasta Eurooppa-liigan puolivälieriin. Se kohtaa torstaina käynnistyvissä neljännesvälierissä englantilaisen Wolverhamptonin.

Nottingham Forest puolestaan havittelee nousua Valioliigaan. Se on parhaillaan Englannin Championshipissä sijalla viisi.

Lue myös:

    Uusimmat