Koronarokotuksesta kieltäytynyt suomalaiskiekkoilija pyörsi päätöksensä, avasi nyt ratkaisun syitä – "Kukaan ei painostanut minua"

Montreal Canadiensin Jesse Ylönen on ottanut sittenkin koronavirusrokotteen. Ylönen kertoo pyörtäneen alkuperäisen päätöksensä keskusteltuaan lääkäreiden kanssa.

Ylönen kieltäytyi ensin koronarokotteesta, mikä herätti keskustelua niin Kanadassa kuin Suomessakin. 21-vuotias suomalaishyökkääjä kuitenkin pyörsi päätöksensä ja on nyt ottanut ensimmäisen rokoteannoksen.

– Puhuin joukkueen lääkäreiden kanssa paljon. Se oli minun henkilökohtainen päätökseni, eikä kukaan painostanut minua siihen. Keskusteltuani lääkärien kanssa ajattelin, että minun on parempi ottaa se, Ylönen kertoo Montrealin haastattelussa.

Rokottamattomana pelaaminen on NHL:ssä sallittua, mutta rokottamattomat pelaajat joutuvat voimassa olevien koronasäädöksien vuoksi karanteeniin aina ylittäessään Yhdysvaltojen ja Kanadan rajan.

Tästä syystä rokotteesta kieltäytyneet pelaajat tulevat seuraamaan useita otteluita kaukalon ulkopuolelta. Tämä ei kuulostanut NHL-läpimurtoa havittelevasta Ylösestä hyvältä idealta urakehityksen kannalta.

– Haluan kehittyä pelaajana, ja jos sitä missaa paljon pelejä, niin silloin en kehity. Sitä en halua tässä vaiheessa uraani, Ylönen sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat