Koronakapinointi Pieksämäellä jatkuu – suljettavaksi määrätty baari piti ovensa auki, poliisi sulki kuppilan

Tältä näytti risteilyaluksen ravintolan tanssilattialla tanssi- ja laulukiellon aikana 1:00
Manner-Suomesta vesille, katso video: Tältä näytti risteilyaluksen ravintolan tanssilattialla tanssi- ja laulukiellon aikana

Suljettavaksi määrätty pieksämäkeläinen baari rikkoi määräyksiä ja piti ovensa auki eilen illalla. Poliisi joutui sulkemaan anniskeluliikkeen. 

Itä-Suomen aluehallintovirasto määräsi pieksämäkeläisen Kiilan Kuppilan suljettavaksi 6.–20. tammikuuta väliseksi ajaksi.

Yritys hyvä kymmenen, sillä määräykset näyttävät kaikuneen tyhjille seinille. 

Pääasiallisesti alkoholia tarjoileva baari piti ovensa auki kielloista huolimatta. 

Itä-Suomen poliisi vahvistaa MTV Uutisille, että poliisilla on ollut tehtävä Kiilassa lauantaina alkuillata noin kello 16 aikoihin.

– Poliisi on siellä käynyt ja sulkenut ravintolan, poliisista kerrotaan.

Poliisista ei kuitenkaan pystytty kertomaan tapahtumien yksityiskohdista tarkemmin, sillä poliisi tutkii asiaa yhteistyössä aluehallintoviranomaisten kanssa alkavalla viikolla. 

MTV Uutiset ei saanut sunnuntaina yhteyttä alueen aluehallintoviranomaiseen. 

Baari määrättiin suljettavaksi viime viikolla 

Itä-Suomen aluehallintovirasto on määrännyt 5. tammikuuta, että Kiilan Kuppilan tulee keskeyttää kaikki ravitsemusliiketoimintansa 6.–20. tammikuuta väliseksi ajaksi

Tämä tarkoittaa myös sitä, että take away -myynti ja kotiinkuljetuspalvelu on niin ikään kielletty.

Syynä sulkupäätökseen oli se, että ravintola ei noudattanut vallitsevia aukioloaika- ja anniskelurajoituksia.

Itä-Suomen poliisista kerrotaan MTV Uutisille, että poliisi valvoo ravintoloiden ja baarien rajoitusten noudattamista muun valvonnan ja toiminnan ohessa resurssiensa mukaan. 

Suljettavaksi määrätyn baarin yhteydessä on toisen ravintoloitsijan omistama ja pyörittämä pizzeria, joka voi tällä hetkellä jatkaa toimintaansa normaalisti. 

Myös ravintoloitsija kertoo MTV Uutisille, että poliisi kävi Kiilassa lauantai-iltana ottamatta kantaa, miten baari oli ollut auki tai miten paljon ihmisiä kuppilaan oli kerääntynyt. 

Lue lisää pieksämäkeläiskuppilan koronakapinoinnista: Poliisi tyhjensi ravintolan Pieksämäellä – ei noudattanut koronamääräyksiä

Lue myös:

    Uusimmat