Korona söi Mikkelin Jukurien tuloja – tappiota tuli roimasti

Jukureiden päävalmentajaksi saapunut Olli Jokinen alkutaipaleestaan Suomessa:"Erona nyt vain on se, että nämä pelaajat tienaavat" 4:00
Jukurien uusi valmentaja Olli Jokinen kertoi tunnelmistaan HIFK-ottelun jälkeen.

Jääkiekon liigajoukkue Jukurien taustayhtiö Jukurit HC Oy teki huhtikuun lopussa päättyneellä tilikaudella runsaan 286  000 euron tappion. Yhtiön liikevaihto oli runsaat 2,6 miljoonaa euroa.

Viime liigakausi pelattiin marraskuun lopusta alkaen ilman yleisöä. Jukurien tulot putosivat 1,2 miljoonaa euroa edelliskauteen verrattuna.

Yhtiö kävi viime huhtikuussa yt-neuvottelut, joiden tuloksena koko henkilöstön palkkoja leikattiin. Jukurien tulosta paikkasivat myös kulttuuri- ja opetusministeriöltä saatu 50  000 euron avustus sekä kustannustuet, jotka toivat Jukureille tukea yhteensä noin 450  000 euroa.

–  Kausi oli todella haasteellinen, ja siitä selviämisestä täytyy kiittää koko Jukuri-heimoa, henkilöstöä, kausikorttilaisia, yrityskumppaneita sekä Mikkelin kaupunkia. Kaikki ymmärsivät poikkeuksellisen vaikean tilanteen ja olivat kiitettävästi talkoissa mukana, Jukurit HC Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Toivakka sanoi tiedotteessa.

Lue myös:

    Uusimmat