Koristele lasi- ja posliiniastioita

Astioiden kuvioiminen on helppoa kotiuunissa kiinnitettävillä lasi- ja keramiikkaväreillä.

Maalaa kuppeihin, lautasiin sekä laseihin pilkkuja, raitoja ja spiraaleja tai kirjoita väreillä vaikka hauskat tekstit säilytyspurkkeihin.

Tee kattauksestasi persoonallinen ja värikäs tai tuo tuulahdus suosikkiväriäsi keittiöön itse kuvioiduilla astioilla. Laadukkaita Lefranc & Bourgeois lasi & keramiikkavärejä on saatavissa useissa kauniissa värisävyissä.

Tarvikkeet:

  • - koristeltavia posliini- ja lasiastioita
  • - Lefranc & Bourgeois lasi & keramiikkavärejä (läpikuultavia sävyjä lasiastioiden koristeluun ja peittäviä sävyjä posliiniastioiden koristeluun)
  • - siveltimiä, vanupuikkoja

1. Puhdista koristeltavat astiat huolellisesti. Sekoita valitsemasi lasi & keramiikkaväri ravistamalla purkkia.

2. Maalaa haluamasi kuviot astian pintaan siveltimellä. Värin kuivuttua voit vahvistaa kuvion väriä maalaamalla kuvion uudelleen edellisen värikerroksen päälle. Pilkkukuvioita voit tehdä helposti kastamalla vanupuikon pään väriin ja painamalla sillä pilkun astia pintaan.

3. Anna valmiiden kuvioiden kuivua maalaamisen jälkeen 3 päivää kuivassa paikassa. Kiinnitä kuviot pesunkestäviksi kotiuunissa. Kuumenna uuni 150º C:een ja ”paista” astioita tässä lämmössä 30 minuuttia. Ota astiat pois uunista ja anna niiden jäähtyä.

Lefranc & Bourgeois lasi & keramiikkavärit ovat vesiliukoisia, joten siveltimet ja muut työvälineet voidaan puhdistaa vedellä. Värejä ei saa ohentaa vedellä.

Kuvausten astiat Ikea
Mallien suunnittelu Hanna Sumari, toteutus Viivi Vatanen

Lefranc & Bourgeois lasi & keramiikkavärien myynti: hyvin varustetut tavaratalot, kirjakaupat, askarteluliikkeet ja taiteilijantarvikeliikkeet. Tiedustelut HanArt Oy, Järvenpää p. 09-279 0830 tai info@hanart.fi, www.hanart.fi.

(T.i.l.a. 12.10.2005)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja