Mainos

Kommentti: Robert Helenius näpäytti epäilijöitään viimeisellä mahdollisella hetkellä

1:14

Tyrmäysvoitto oli parasta uskonvahvistusta nyrkkeilijä Robert Heleniuksen pitkään jyrkässä alamäessä olleelle uralle, kirjoittaa Timo Innanen Stuttgartista.

Videolla Robert Heleniuksen komeat tyrmäysiskut.

Olen seurannut viimeisen seitsemän vuoden aikana lähes kaikki Heleniuksen ottelut paikan päällä. Vaikeisiin vuosiin ei ole mahtunut juurikaan ilonaiheita Heleniuksen leirin vinkkelistä katsottuna. Stuttgartissa kuitenkin tärähti: uskallan sanoa, että viimeisellä mahdollisella hetkellä.

Suomalaisjätti tyrmäsi kotiyleisön suosikin Erkan Teperin kahdeksannessa erässä tyylillä. Parasta oli kuitenkin hänen kokonaisesityksensä.

34-vuotias iskijä liikkui kevyemmin kuin aikoihin ja myös lyönneissä oli pitkästä aikaa terävyyttä ja voimaa. Muutamat pidemmät iskusarjat alleviivasivat sitä, että herran ottelukunto on kohentunut tuntuvasti. Teperin ura on toki alamäessä, mutta siitä huolimatta vierasvoitto – tyrmäyksellä – on todella kova suoritus.

Juttu jatkuu videon alla.

4:07

Ervin Kade on tuonut uusia asioita maarianhaminalaisen harjoitteluun ja hiljalleen opit ovat menneet perille.

Heleniuksen ura on kaikkea muuta kuin ohitse, vaikka on syytä muistaa, ettei montaa hyvää vuotta ole välttämättä enää jäljellä. Positiivista on se, että hieno vierasvoitto antaa roppakaupalla lisää nälkää ja itseluottamusta jatkoon. Raskassarjalainen pääsee mittaamaan itseään vielä urallaan kovissa karkeloissa – ja näpäyttämään pahimpia nälvijöitään. Se on hieno palkinto.

Äänestys

Uskotko, että Robert Helenius nousee vielä MM-otteluun?

Kyllä

En

Uskotko, että Robert Helenius nousee vielä MM-otteluun?

Kyllä 33%

En 67%

33%
67%
ääniä 3169 kpl

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.