Kommentti: Jääkylmä fakta Huuhkajista kääntää katseet Roman Eremenkoon – "Monet lienevät eri mieltä kanssani"

1:53
Markku Kanerva perkasi Suomen MM-karsintalohkon ennakkoasetelmia MTV Urheilulle 7. joulukuuta.

Roman Eremenkon paluu Huuhkajiin näyttää valitettavasti hyvin epätodennäköiseltä, kirjoittaa MTV Urheilun Timo Innanen.

Roman Eremenkon viimeisestä ottelusta Huuhkajien riveissä on vierähtänyt aikaa jo yli neljä vuotta. Tuolloin Hans Backen miehistö jäi syyskuussa Turussa Kosovon kanssa MM-karsintaottelussa tasapeliin. 

Eremenko on ollut Huuhkajien leirissä melko pidetty pelaaja, joskin jotkut pelaajista on voineet pitää häntä myös omanarvontuntoisena henkilönä, joka ei epäröi vaatia paljon myös kanssapelaajilta. 

Itse en epäile hetkeäkään, etteikö monipuolisena osaajana tunnettu 33-vuotias konkari sopeutuisi Kanervan ryhmään yhä varsin mallikkaasti – olisi pelillinen roolinsa sitten millainen tahansa. 

Monet kollegoistani lienevät eri mieltä kanssani, mutta uskon aidosti, että Eremenko olisi juuri kaivatunlainen jokerikortti tulevan kevään MM-karsintoja sekä eritoten ensi kesän EM-kisoja silmällä pitäen, kun pelillinen haaste kasvaa taas pari pykälää. 

Eremenko kykenisi operoimaan Huuhkajien ryhmityksessä laadukkaasti niin 8-paikalla, alempana hyökkääjänä kuin peliä tekevänä laiturinakin. Jääkylmä fakta on edelleen se, ettei ryhmään ole tarjolla juurikaan monikäyttöisiä laatupelaajia. Valitettavasti tällä hetkellä Eremenkon paluu näyttää kuitenkin hyvin epätodennäköiseltä. Se on molempien osapuolten kannalta harmillista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja