Kolmivuotiaan pojan väite: Vierailin taivasten valtakunnassa

Amerikkalainen Colton Burpo uskoo käyneensä taivasten valtakunnassa. Hämmästyttävän pojan kokemuksesta tekee se, että hän oli sen tapahtuma-aikana vasta kolmivuotias.

Amerikkalainen Colton Burpo koki kolmevuotiaana jotakin, mikä ravistelee paatuneimmankin skeptikon maailmankuvaa. Poika nimittäin väittää vierailleensa taivasten valtakunnassa, kertoo Wtkr.com.

Kolmivuotias Burpo joutui hätäleikkaukseen, kun hänen umpisuolensa puhkesi. Pojan vanhemmat Todd ja Sonya rukoilivat koko leikkauksen ajan poikansa puolesta peläten samalla menettävänsä hänet. Leikkaus kuitenkin onnistui, ja elämä palasi normaaleihin uomiinsa – ainakin hetkeksi.

Tapaaminen syntymättömän siskon kanssa

Leikkauksen jälkeen Colton alkoi kertoa mystisiä tarinoita. Ajaessaan sairaalan ohi neljä kuukautta leikkauksen jälkeen Coltonin isä Todd kysyi leikillään, miltä pojasta tuntuisi palata sairaalaan. Colton totesi enkeleiden laulaneen hänelle.

– Katsoin häntä peilin kautta. Hän oli hyvin tosissaan, Todd kuvaa.

Colton kertoo tavanneensa Pop-nimisen iso-isoisänsä vieraillessaan taivasten valtakunnassa. Todellisuudessa Pop kuoli 30 vuotta ennen pojan syntymää. Coltonin mukaan iso-isoisä ei kuitenkaan näyttänyt samalta kuin valokuvassa; myöhemmin Coltonin isoäiti lähetti perheelle iso-isoisän nuoruudenkuvan, joka muistutti enemmän pojan taivaassa tapaamaa miestä.

Yllättävintä Coltonin tarinassa oli kertomus siitä, miten hänellä on kaksi siskoa. Tosiasiassa pojan siskoista vain toinen on elossa; vanhemmat eivät olleet koskaan kertoneet Coltonille aiemmin kokemastaan keskenmenosta.

– Hän näytti tutulta, ja alkoi antaa minulle halauksia. Hän oli iloinen, kun joku hänen perheestään oli siellä ylhäällä, Colton on kuvaillut siskonsa tapaamista.

Nyt jo 11 vuoden ikään ehtinyt Colton on kuvaillut myös Jeesuksen ulkonäköä ja kertonut keskusteluista Jumalan kanssa. Poika kertoo keskustelleensa jopa tuomiopäivästä.

Burpon perhe ei ole epäillyt poikansa tarinaa, ja he kirjoittivat tarinat ylös rukoillakseen johdatusta. Myöhemmin tarinoista muodostui kirja, ja 500 000 kappaleen painoksen jälkeen kirjakaupat himoitsevat lisää. Kirja päätyi jopa the New York Times -lehden bestsellerlistalle, kertoo Wtkr.com.

– En tiedä miksi luoja valitsi meidät. Jumala antoi meille suuren ihmeen, Coltonin isä kommentoi.

MTV3/Helmi

Lähde: Wtkr.com

Kuvat: Shutterstcck

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja