Kolme vakavasti loukkaantunutta edelleen sairaalahoidossa – "Olemme heidän suhteensa hyvin optimistisia"

Kolme Raaseporin tasoristeysonnettomuudessa vakavasti loukkaantunutta varusmiestä on edelleen perjantai-iltana hoidossa Helsingin Töölön sairaalassa.

Neljäs vakavasti loukkaantunut pääsi pois sairaalasta perjantaina.

– Hoidot on edelleen kesken kolmella muulla. Tilanne on ihan stabiili tällä hetkellä, kertoi lääkintäpäällikkö Eero Hirvensalo HUSista STT:lle.

Hirvensalo arvioi, että kolmikko joutuu olemaan sairaalassa vielä useita päiviä.

– Yllätyksiähän hoidossa voi aina tapahtua, mutta oletusarvo ei ole, että tässä syntyisi mitään dramaattista, Hirvensalo kommentoi.

– Olemme hyvin optimistisia kaikkien kolmen suhteen.

Apukuljettaja ei havainnut junaa

Poliisi pääsi perjantaina puhuttamaan apukuljettajan paikalla turma-ajoneuvossa istunutta, onnettomuudessa lievästi loukkaantunutta varusmiestä.

Tutkinnanjohtaja Ilkka Kantola kertoo, ettei kyseinen varusmies ollut nähnyt lähestyvää junaa.

– Junan törmäys oli aivan yllätys, mikään ei hänelle etukäteen varoittanut, että törmäys tapahtuisi, Kantola sanoi STT:lle.

Juna törmäsi ajoneuvoon puhutetun varusmiehen puolelle, ja hän loukkaantui törmäyksessä. Junan kuljettaja soitti junan pilliä, mutta varusmies ei ollut kuullut ääntä.

Onnettomuuden jälkihoito jatkuu Uudenmaan prikaatin Dragsvikin varuskunnassa vielä pitkään, kertoo komentaja Arvi Tavaila MTV uutisten haastattelussa. Kaikki varusmiehet on päästetty viikonlopuksi lomalle.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja