Mainos

Kolme sairaalaan kolarisumassa Päijät-Hämeessä – osallisina traktori, moottoripyörä, polkupyörä ja henkilöautoja

Hämeen poliisia on työllistänyt iltapäivällä kolme eri liikenneonnettomuutta, jotka tapahtuivat kaikki puolen tunnin aikana. Onnettomuuksien seurauksena vietiin yhteensä kolme loukkaantunutta sairaalahoitoon. Asiasta tiedottaa Hämeen poliisilaitos.

Ensimmäinen onnettomuus tapahtui Lahdessa noin kello 13.20, kuh henkilöauto ja polkupyöräilijä kolaroivat Hämeenlinnantien ja Kärpäsenkadun risteyksessä.

Poliisin mukaan tapaus sai alkunsa, kun yli 50-vuotias nainen ajoi henkilöautolla Hämeenlinnantietä kohti Lahden keskustaa. Samaan aikaan noin 40-vuotias nainen ajoi polkupyöräään samaan suuntaan kevyen liikenteen väylää. Autoilija kääntyi oikealle Kärpäsenkadulle, muttei havainnut suoraan jatkavaa pyöräilijää. Pyöräilijä törmäsi henkilöauton oikeaan takaoveen, kaatui ja loukkasi ainakin selkänsä. Nainen kuljetettiin hoitoon Päijät-Hämeen keskussairaalaan.

Henkilöauton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, vammantuottamuksesta ja ajoneuvoverorikkomuksesta.

Rattijuoppo ajoi autonsa kumoon Hartolassa

Hartolassa noin 30-vuotias nainen ajoi henkilöautolla Valittulantietä Sysmän suunnasta kohti Hartolaa, kun hän menetti ajoneuvonsa hallinnan. Poliisi kertoo ajoneuvon ajautuneen vastaantulevan kaistan yli penkkaan tien toiselle puolelle, jonka jälkeen se kääntyi kyljelleen.

Poliisipartio puhallutti yksin autossa olleen kuljettajan. Tulos oli 0,92 mg/l. Nainen loukkaantui lievästi, mutta oli puhekunnossa. Sairaankuljetus kuljetti naisen Päijät-Hämeen keskussairaalaan. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Motoristi törmäsi traktorin kylkeen Hollolassa

Hollolassa Hämeenkoskella noin kello 13.50 moottoripyöräilijä ja traktori törmäsivät Asikkalantiellä. Hieman yli 50-vuotias miesmotoristi ajoi Asikkalantietä Hämeenkosken suunnasta. Samaan aikaan noin 45-vuotias mies ajoi traktoria vastakkaisesta suunnasta. Tullessaan pihaliittymän kohdalle traktori kääntyi vasemmalle tarkoituksena ajaa pihalle. Jostain syystä kuljettaja ei havainnut moottoripyöräilijää, ja motoristi törmäsi kääntyvän traktorin oikeaan kylkeen. Motoristi loukkaantui, mutta oli tajuissaan ja pystyi puhumaan. Mies kuljetettiin sairaalahoitoon Lahteen.

Traktorin kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta.

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.