Mainos
Mainos

Kokkisota-ohjelmasta oma kirja – huippukokkien taistosta tutut reseptit mukana

Ikonisen Kokkisodan televisiosta tutut reseptit nidotaan pian omaksi kirjakseen.

Kokkisota palaa ruutuun 19. tammikuuta 2017 ja maaliskuussa ohjelman reseptit ilmestyvät kirjana kotikokkien valmistettaviksi. MTV3:lla torstaisin klo 20 nähtävässä Kokkisota-ohjelmassa Sikke Sumarin emännöimään studioon saapuu vaihtuvia julkisuudesta tuttuja vieraita, jotka tuovat mukanaan raaka-aineet huippukokkien valmistettavaksi.

Ruokahuuma voi jatkua kotikeittiöissä, kun yllätysraaka-aineista ammattilaisten hyppysissä valmistuvat reseptit julkaistaan Kokkisota-kirjana.

– Olemme innoissamme päästessämme mukaan ikonisen Kokkisodan uuteen elämään. Kokkisota on loistava yhdistelmä huumoria ja ammattitaitoa, ja kirjan avulla se jatkaa elämäänsä kotikeittiöissä. Yhdessä syöminen on Suomi100-juhlavuoden ruokateema ja Kokkisota on oiva tapa saattaa perheet yhteisen pöydän ääreen, kommentoi Tammen tietokirjojen kustannuspäällikkö Kati Lampela.

Kirjan reseptit ovat tehneet ohjelmasta tutut kokit Kari Aihinen, Pipsa Hurmerinta, Teemu Laurell, Antto Melasniemi, Serko Rantanen ja Tommi Tuominen.

– Kokkisota-kirja inspiroi myös kotikokkeja tarttumaan rohkeasti kauhan varteen ja valaa uskoa onnistumiseen. Arkikokkailussa ei yleensä ole varaa jännitykselle, joten on tärkeää, että resepteillä selviää oli kauppakassiin tarttunut sitten haukea, hirveä tai nyhtökauraa, sanoo Pipsa Hurmerinta.

Kevään mittaan ohjelman vieraina tullaan näkemään mm. Jarppi Leppälä ja HP Parviainen sekä Maria Veitola ja Jenni Pääskysaari. Annoskuvien ohella Kokkisota-kirjaan tallennetaan myös lennokkaimmat ohjelmassa nähtävät hetket.

Kokkisota torstaisin klo 20 MTV3-kanavalla. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja