Kokkisota tulee taas! Harri Syrjänen tekee paluun legendaariseen keittiöön

Kokkisota palaa MTV3-kanavalle marraskuussa. 

Legendaarinen ruuanlaittokilpailu Kokkisota tekee paluun MTV3-kanavalle marraskuun alussa. Ohjelman uuden tuotantokauden tähtikokkikaartiin saadaan vahvistusta, kun huippukokki Harri Syrjänen palaa juurilleen suosittuun ruokaohjelmaan. Syrjänen muistetaan jo Kokkisodan ensimmäisiltä kausilta.

– Olen tosi hyvällä fiiliksellä mukana, sillä Kokkisota on ollut urallani se ensimmäinen iso ohjelma, jota olen ollut tekemässä. Ohjelma oli silloin aikoinaan valtavan suosittu ja on tosi kiva päästä taas mukaan – ihan kuin palaisi takaisin kotiin, kertoo Syrjänen paluustaan Kokkisodan keittiöön.

Mukana Kokkisodan tulevalla kaudella ovat Syrjäsen lisäksi kokit Serko Rantanen, Pipsa Hurmerinta, Teemu Laurell, Tommi Tuominen ja Kari Aihinen. Lisäksi paluun keittiöön tekee ohjelman juontaja Sikke Sumari.

Kokit pistävät jälleen parastaan, kun yllätysaineksista on valmistettava 20 minuutissa maistuva ateria. Juontajan ja kahden kokin lisäksi jokaisessa jaksossa nähdään kaksi vierasta, jotka tuovat kokeille mukanaan yllätysaineksia 20€ arvosta päivän kokkausta varten. 

Tulevan kauden vieraina nähdään muun muassa Joonas Nordman, Cristal Snow, Meeri Koutaniemi ja Sami Yaffa, Ali JahangiriTuija PehkonenTeflon Brothers sekä Pekka Pouta.

Kokkisota alkaa MTV3-kanavalla torstaina 9. marraskuuta! 

Lue myös:

    Uusimmat