Mainos

Koiravarkaudella onnellinen loppu: Somejulkisuutta pelästynyt varas tuli katumapäälle

Ilmoitus Helsingin Itäkeskuksessa tapahtuneesta koiravarkaudesta levisi viikonlopun aikana tuhansille Facebook-käyttäjille.

Tilanne sai alkunsa lauantai-iltana, kun Itä-Helsingissä asuva mies kytki sekarotuisen koiransa kaupan eteen ja poistui hetkeksi paikalta. Miehen palattua kymmenen minuutin kuluttua koira oli poissa.

Miehen tytär kertoo, että rakkaan Lyyli-koiran katoamista ryhdyttiin selvittämään heti koko lähipiirin voimin. Tyttären ystävä neuvoi laittamaan kuvallisen ilmoituksen Facebookiin.

Viestiä 3,5-vuotiaan sekarotuisen narttukoiran katoamisesta jaettiin yli 5 000 kertaa. Lyyli on isokokoinen englanninbulldogin ja bullterrierin risteytys.

– Mutta se rakastaa kaikkia ihmisiä ja lähtee kenen tahansa mukaan, omistajan tytär kertoo.

Koira ehti olla kateissa hieman alle vuorokauden. Sunnuntaina iltapäivällä tytär sai puhelun kaupan lähellä asuvalta naiselta, joka pahoitellen tunnusti varastaneensa koiran. Nainen ilmoitti palauttavansa koiran sinne, mistä sen oli ottanutkin.

Koiran omistaja oli valmiiksi kaupan lähistöllä etsimässä koiraansa ja tapasi katumapäälle tulleen varkaan. Nainen kertoi, että kyseessä oli päähänpisto.

– Nainen oli silminnähden juopunut ja vaikutti käyttävän alkoholia aika paljon.

Tytär kertoo tehneensä koiravarkaudesta lauantaina rikosilmoituksen, mutta harkitsee nyt sen perumista. Myös Lyylin omistaja on lähinnä huojentunut siitä, että varas oli pitänyt lemmikistä hyvää huolta ja että se saatiin takaisin vahingoittumattomana.

– Hän oli erittäin onnellinen ja helpottunut, tytär kertoo isänsä reaktiosta.

Helsingin poliisi vahvistaa tutkivansa kyseistä koiravarkautta rikoksena.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.