Mainos

Koirankakkojen merkitsijä iski nyt Helsingissä

Koiranjätöksien vastainen taistelu on levinnyt jo Tampereelta pääkaupunkiseudulle. Muun muassa Helsingin keskustan tuntumassa Eläintarhanlahdella liikkuneet ihmiset ovat hämmästelleet kinoksissa lojuvia koirankakkoja, joiden ympärille on piirretty mustalla spraymaalilla sydän- ja tähtikuvioita.

Erään paikalla liikkuneen lenkkeilijän mukaan ainakin kymmenkunta ulostekasaa oli inspiroinut toistaiseksi tuntematonta henkilöä. Lenkkeilijä ei ollut aiemmin havainnut vastaavanlaisia merkkejä alueella.

Kaupunkilehti Vartti uutisoi perjantaina, että myös Helsingin Viikissä tiellä lojuneet koirankakat olivat saaneet jonkun tarttumaan spraymaalipurkkiin. Yhdeltä tienpätkältä oli merkitty kymmeniä jätöksiä punaisilla ympyröillä.

Aiemmin tässä kuussa Aamulehti kertoi Tampereen alueella liikkuvasta henkilöstä, joka merkitsi koiranulosteet pienillä Suomen- tai EU-lipuilla. Kampanjan taustalta paljastui 23-vuotias opiskelijamies, joka kertoi vihastuneensa laiskoihin koiranomistajiin. Kakkaliputtajan mielestä oman koiran pökäleet pitäisi kerätä, jotta yleinen mielipide ei kääntyisi koiravihamieliseksi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.