Kohuttu huippumalli Agyness Deyn on oikea tyylikameleontti – katso kuvat!

Brittimalli Agyness Deyn osoitti viimeisimmällä asuvalinnallaan kehittyneensä oikeaksi tyylikameleontiksi.

Huippumalli Agyness Deyn, 29, näyttäytyi eilen punaisella matolla hyvin maskuliinisessa asussa, joka henki tyylikkyyttä. Aiemmin vaaleahiuksinen kaunotar on tottunut vapaa-ajallaan näyttäytymään huomattavasti naisellisemmissa asuissa

Gotham Independent Film Awards -gaalassa viihtynyt Deyn oli valinnut ylleen juhliin ruskean jakkupuvun, jonka housunlahkeet olivat tyylikkäästi lyhennetyt. Tyköistuva jakkupuku oli kokonaisuudessaan hyvin maskuliininen ja asukokonaisuuden aikaansaamaa miehekästä vaikutelmaa korostivat erehdyttävästi miesten kenkiä muistuttaneet kiiltonahkakengät sekä tarkasti jakaukselle suittu kampaus.

Huippumallit joutuvat työnsä vuoksi muuntautumaan klassisista kaunottarista moderneiksi naisiksi – tai nykypäivänä jopa hyvin androgyyneiksi hahmoiksi – asiakkaidensa toivomusten mukaisesti. Aikoinaan ikänsä valehdellut Deyn pääsi mallimaailman huipulle tavallista vanhempana, ja on selvästi ottanut muotimaailmasta kaiken irti: huippumallista on nimittäin mallivuosiensa aikana kehittynyt oikea tyyliniekka.

Deyn on totuttu näkemään vapaa-ajallaan naisellisen yksinkertaisissa asuissa. Mallikaunotar on tähän asti suosinut klassista tyyliä ja panostanut näyttäviin asusteisiin ja yksityiskohtiin. Myös katseita keräävät printit ovat Deynin mieleen.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja