Kohuttu 6100 euron muumimukikauppa peruuntui! Huutokauppias vastaa: "Tästä eteenpäin muumimukit katsotaan suurennuslasilla"

Maailman kenties harvinaisimmaksi muumimukiksi tituleerattu Vilijonkka-muki palaa aiemmalle omistajalleen, ja 6100 euron kauppahinta palautetaan ostajalle. Mukia myytiin viikonloppuna runsaasti huomiota saaneessa huutokaupassa.

Mukin viikonloppuna ostanut Alyona Juntunen otti yhteyttä Petri Vuoriseen sunnuntaina puolen päivän aikaan, sillä mukista löytyi hiusmurtuma.

– Minä sanoin, että tule tänne niin katsotaan. No hän tuli ja totesimme sitten, että kyllä näin on. Siitä löytyi sellainen vika, mitä emme olleet havainneet. Kysyttiin häneltä sitten, että mitä hän haluaa tehdä, niin hän ehdotti sitten kaupan purkua, Vuorinen kertoo.

Vuorisen mukaan mukissa oli "korvan" sisäpuolella hankalasti havaittavissa paikassa aivan pieni särö.

– Se jäi meiltä huomaamatta. Siinä on meidän katsottava peiliin ja todettava, että se on meidän virheemme. Pitää seistä selkä suorana. Meidän on annettava rahat takaisin asiakkaalle. Ei siinä ollut kahta sanaa.

Kauppa päätettiin purkaa yhteisestä sopimuksesta ja rahat palautettiin Alyona Juntuselle. Muki on palautunut nyt aiemmalle omistajalleen.

– Puhuimme kaiutinyhteydellä tälle omistajalle Alyona Juntusen ollessa läsnä. Kaikki sitten kuulivat siinä sitten yhtä aikaa ja todettiin, että tällainen on päässyt käymään. Sovittiin, että rouvalle rahat vaan takaisin.
– Nyt sitten mietitään, että mitä sille nyt tehdään. Ei edes vielä tiedetä, että tuleeko se uudestaan myyntiin, Vuorinen naurahtaa.

– Tästä eteenpäin muumimukit katsotaan suurennuslasilla.

Huutokauppojen peruuntumisesta kertoi ensimmäisenä Turun Sanomat.

Lue myös:

    Uusimmat