Tennistähti selitteli dopingkäryään seksillä – ex-poikaystävältä karu väite

Tenniksen maailmanlistalla parhaimmillaan sijalla 21. ollut (nykyinen sijoitus 32.) Dajana Yastremska kärähti dopingista puolisen vuotta sitten. Hän tuolloin selitteli käryään ex-poikaystävän kanssa harrastetulla seksillä.

Yastremska oli selittänyt, että oli saanut kiellettyä ainetta (mesterelonia) seksuaalisesta kanssakäymisestä silloisen poikaystävän kanssa. Ex-poikaystävä kiisti sosiaalisessa mediassa väitteen. Tämän mukaan tennistähden isä olisi pyytänyt tätä syntipukiksi ja antamaan verinäytteen, joka sisälsi dopingia.

Hänet asetettiin kilpailukieltoon tammikuussa. Saksalaislehti Der Spiegel on nyt tutkinut asiaa tarkemmin ja samalla kertonut, että Urheilun kansainvälinen vetoomustuomioistuin CAS on käsitellyt ukrainalaisen tapausta uudelleen. Lisärangaistus voi olla mahdollinen, mikäli hänen todetaan valehdelleen tutkimuksien aikana.

Yastremska kommentoi Twitterissä Der Spiegelin artikkelia. 

– Voin varmuudella sanoa, että se ei ole totta. Asianajajani tulevat olemaan yhteydessä julkaisijaan, Yastremska totesi päivityksessään.

Yli kaksi miljoonaa dollaria (noin 1,7 miljoonaa euroa) urallaan netonnut ukrainalainen on ollut aiemminkin kohujen keskellä. Hän sai aiemmin kovaa kritiikkiä, kun oli maalannut kasvonsa mustaksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja