Kohutähti Kristen Stewart suhteestaan Robert Pattinsoniin: Kaikki hyvin!

Pettämisestä kiinni jäänyt Twilight-tähti Kristen Stewart on vihdoin puhunut hänen ja petetyn poikaystävän, Robert Pattinsonin, väleistä.

Kristen Stewart ei ole maininnut ex-poikaystävä Robert Pattinsonia sen jälkeen, kun välitti tälle julkisen anteeksipyynnön jäätyään kiinni pettämisestä ohjaaja Rupert Sandersin kanssa. Uuden On The Road -elokuvansa lehdistötilaisuudessa Stewart ei kuitenkaan malttanut enää pysyä hiljaa. Stewartilta kysyttiin, miten pariskunta aikoo hoitaa mahdollisesti kiusalliset julkiset esiintymiset marraskuussa julkaistavan Twilight-elokuvasarjan viimeisen osan tiimoilta.

– Kaikki menee hyvin, Stewart vakuutti.

– Meillä on kaikki hyvin, tähti vielä lisäsi.

Pariskunnan suhdestatus on epäselvä, mutta heidän kerrotaan muuttaneen pois yhteisestä kodistaan Los Angelesista. Stewartin kerrotaan ostaneen uuden kodin Malibusta, johon hänen sanotaan muuttavan äitinsä kanssa.

Hiljattain julkaistussa brittien Vogue-lehdessä ennen eroa haastateltu Stewart hehkuttaa rakkauttaan Pattinsoniin.

– Voi luoja, olen niin rakastunut poikaystävääni. Toivoisin, että hän olisi täällä nyt. Luulen, että haluan lapsia hänen kanssaan.

– Rakastan hänen tuoksuaan. Ja hän minun. Kuten, hän rakastaa nuolla kainaloitani. En ymmärrä pakkomiellettä pestä tuoksua pois. Rakkaasi tuoksu – eikö se ole koko idea?

Haastattelu julkaistiin Stewartin kannalta kiusalliseen aikaan, sillä tähti yrittää vielä paikkailla välejään petettyyn poikaystäväänsä.
AVA

Lähteet: dailymail.co.uk, celebitchy.com

Kuva: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja