Mainos

Kiti Kokkosen sketsihahmo Tanhupallo on vuosien ajatustyön tulos: "Jännitti ihan hirveästi"

Kiti Kokkonen esitteli Putouksessa lauantaina 20.1. Putous-hahmonsa Tanhupallon.

Näyttelijä Kiti Kokkonen sai yleisöltä lämpimän vastaanoton asteltuaan Putous-suosikkiohjelman suorassa lähetyksessä ensimmäistä kertaa lavalle. Kiti myöntää, että ensimmäiset versiot hänen lauantaina päivänvalon nähneestä hahmostaan, vaaleanpunaiseen tanssipukuun sonnustautuneesta Tanhupallosta syntyivät jo vuosia sitten.

– Se taisi syntyä silloin, kun hain ensimmäistä kertaa Teatterikorkeakouluun, niin hän halusi jotenkin tulla esiin. Se on siitä sitten vuosien myötä kehittynyt ja nyt se sitten sai mahdollisuuden tulla esiin, Kiti kertoo.

Näyttelijä myöntää, että oli kova paikka astella miljoonayleisön eteen suoraan lähetykseen sketsihahmon roolissa – vaikka hahmon suunnitelutyötä olikin tehty erityisen pitkään.

– Jännitti ihan hirveästi, näyttelijä myöntää.

Lähetyksen jälkeen Kiti kuvaili tunnelmiaan kuitenkin hyvin positiivisiksi. Jännityksestä huolimatta hän onnistui nauttimaan olostaan lavalla.

– Vapautunut, onnellinen, seesteinen, iloinen, että olen hengissä – ja että en saanut sydäriä stressistä ja jännityksestä. Oli tosi kivaa, Kiti kuvaili tuntemuksiaan lähetyksen jälkeen.

Katso videolta Kitin taidonnäyte Tanhupallon roolissa!

4:16


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.