Ernest Lawson aloitti elämäntapamuutoksen: "Nykyään pitää treenatakin, jos haluaa näyttää tietynlaiselta vaimolleen"

Livesketsi: Love 1:05
Ernest Lawson hauskuutti Putouksen finaalissa.

Näyttelijä Ernest Lawson kertoo muuttaneensa elintapojaan. 

Näyttelijä ja juontaja Ernest Lawson kertoo aloittaneensa elämäntapamuutoksen, johon liittyy ruokavalion muutos, sekä liikunnan lisääminen. 

– Olen alkanut urheilemaan paljon tavoitteellisemmin kuin aikaisemin. Käyn neljä kertaa viikossa salilla ja teen saliohjelmaa. Minulla on uusi ruokavalio. Olen sokerihiiri ja edelleen syön karkkia ja donitseja, mutta nyt mietin, mitä se kaikki muu on, Lawson kertoo Putouksen kulisseissa. 

– Olen ylpeästi keski-ikäinen. Nykyään pitää treenatakin, jos haluaa näyttää tietynlaiselta vaimolleen. 

Lawson nähdään myös Putouksen finaalissa. Mies oli itse viimeksi mukana ohjelmassa vuonna 2020 Putouksen Allstars-kaudella. 

– Tämä on outo aikakone mihin olen hypännyt. Täällä aistii sen saman jännityksen, missä itsekin olin. Tämä on vähän kuin kotiinpaluu.

Lawsonin suosittu Ansa Kynttilä -sketsihahmo kulkee edelleen koomikon matkassa. 

– Se on minulla edelleen matkalaukussa, halusin sitä tai en. Se on niin raskas hahmo omalla viihdyttävällä tavallaan, että tuntuu, että pitää oikein syvään huokaista aina ennen hahmoon menoa, vaikka hän tuottaakin iloa. 

Lawson tähdittää parhaillaan uutta LOVE-ohjelmaa. 

– En ole saanut mistään muusta ohjelmasta niin paljoa viestejä kuin tästä. Tuntui, että on onnistuttu siinä mitä on tehty. 

Putouksen kauden finaalilähetys lauantaina 9.3. klo 19.30 alkaen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat