Kis-kis! Entinen SM-liigavahti hassutti KHL-tähteä kylmäpäisellä mailapelaamisella – joutui vaihtoon Venäjän hirveässä myllytyksessä

Kylmää kyytiä Italian maalilla jääkiekon MM-kisojen ottelussa Venäjää vastaan kokenut maalivahti Andreas Bernard esitti otteillaan, ettei ainakaan pelännyt pelata ylivoimaista vastustajaakaan vastaan.

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Suomi-Tanska torstaina 16.5. klo 21.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

SaiPan ja Ässien maalilla SM-liigassa pelannut Bernard pysäytti Venäjän 1-0-johtoasemassa kiekon oman maalinsa taakse. Hän kuitenkin päätti olla avaamatta peliä kämmenpuolelta ränniin, vaan kääntyi venäläispelaaja Mihail Grigorenkon edestä toiseen suuntaan.

Grigorenkon saalistusvietti heräsi ja hän oli lähellä päästä kiekkoon kiinni, mutta Bernard antoi viileästi syötön omalle puolustajalleen.

Edellisessä ottelussa Latviaa vastaan 62 kertaa torjuneen Bernardin ilta päättyi kuitenkin Venäjää vastaan kesken. Vaihtopenkki kutsui Venäjän mentyä toisen erän ensimmäisellä minuutilla jo 5-0-johtoon. Hänet korvasi Italian maalilla Marko Filippo Roia.

Venäjä voitti ottelun peräti 10-0. Jevgeni Kuznetsov teki ottelussa tehot 2+2. Nikita Kutsherov ja Nikita Gusev syöttivät kolme osumaa.