Kirosanat sinkoilivat! Kimi Räikkösen epäuskoinen hämmästys Monzan tiimiradiokoosteen helmi – Sebastian Vettel sai kuulla kunniansa

Alfa Romeon suomalaiskuski Kimi Räikkönen oli vedossa tiimiradiokeskusteluissa Italian GP -viikonlopun aikana Monzassa. 

Räikkösen viikonloppu oli värikäs, sillä hän rysäytti rengasvalliin aika-ajoissa ja joutui starttaamaan kisaan varikolta autoon tehtyjen remonttien takia. Lisäksi ratin vaihtaminen aiheutti ylimääräistä ohjelmaa. 

Kisassa alakulo jatkui, kun nousua yrittänyt Räikkönen sai käskyn tulla kärsimään 10 sekunnin stop and go -rangaistus. Räikkönen oli ihmeissään, kun kisainsinööri ilmoitti hänelle takaiskusta. 

– Mistä hyvästä?! Räikkönen tivasi. 

– Aloitimme kisan väärällä rengassetillä, hänelle vastattiin.  

– Mitä v****a?!

Räikkösen pettymystä lisäsi se, ettei hänen autoonsa saatu vaihtaa edes renkaita. 

– Mikä tämä juttu oikein on? Räikkönen tiedusteli radalla palatessaan ja sai vastaukseksi, että tilanne selvitetään kisan jälkeen. 

Yksi viikonlopun hurjimmista tilanteista nähtiin Ferrarin Sebastian Vettelin ja Racing Pointin Lance Strollin välillä. Vettel pyörähti radalla, minkä jälkeen hän palasi ajolinjalle erittäin varomattomasti. Kaksikon välillä oli kontakti, minkä jälkeen Strollkin palasi radalle hieman holtittomasti. Tästä kärsi puolestaan Toro Rosson Pierre Gasly

– Mitä v***a! Tuliko Ferrari juuri...hän tuli takaisin radalla kuin idiootti! Stroll räyhäsi. 

Lue myös:

    Uusimmat