Kirkkonummella kahvilassa poliisimurhan yrityksestä epäilty nuori mies passitettiin vankilaan – tämä tapauksesta tiedetään nyt

Poliisin murhan yrityksestä Kirkkonummella epäilty mies määrättiin tutkintavankeuteen.

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus on tänään vanginnut vuonna 1995 syntyneen miehen murhan yrityksestä todennäköisin syin epäiltynä.

Mies vangittiin keskusrikospoliisin vaatimuksesta. KRP epäilee, että mies yritti murhata poliisin ennen kuin hänet otettiin kiinni Kirkkonummen keskustassa viime torstaina.

Välikohtauksesta uutisoitiin tuoreeltaan, sillä poliisi kertoi torstaina, että sillä oli ollut tehtävä Kirkkonummella, ja että se oli käyttänyt vaarallisen henkilön kiinnioton yhteydessä ampuma-asetta.

Poliisi oli siis pysäyttänyt nuoren miehen ampumalla. Nuorukainen toimitettiin tapahtumapaikalta ambulanssilla sairaalaan.

MTV Uutisten tietojen mukaan ampumavälikohtaus tapahtui paikallisessa kahvilassa.

Tapahtumapaikalla ollut poliisipartio oli Länsi-Uudenmaan poliisista, joten poliisiin kohdistuneen epäillyn rikoksen tutkinta siirrettiin keskusrikospoliisiin. Länsi-Uudenmaan poliisin aseenkäyttöä selvittää syyttäjä.

KRP on ollut vaitonainen ampumavälikohtaukseen johtaneista tapahtumista.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jan Aarnisalo KRP:stä selittää asiaa sillä, että poliisi ei ole vielä päässyt kuulemaan kaikkia juttuun liittyviä todistajia, eikä edes epäiltyä itseään.

– Sen takia en voi lähteä tässä vaiheessa sen tarkemmin avaamaan, mitä siellä on tapahtunut. Mutta epäilty on tänään vangittu todennäköisin syin murhan yrityksestä epäiltynä.

Lue myös:

    Uusimmat