Kirkan leski ja sisko jo sulassa sovussa

Tasan vuosi sitten kuolleen Kirkan leski Paula Nummela vakuuttaa, että hänen ja Muska Babitzinin välinen torailu on historiaa.

- Se oli täysin väärinkäsitys. Minulla ei ole mitään Muskaa vastaan. Hän on tulossa Los Angelesista ja esiintyy Kirkan muistokonsertissa, Nummela kertoi tänään Viihdeuutisille.

- Minulla ei ole koskaan ollut mitään vaikeuksia kenenkään Kirkan perheenjäsenen kanssa. Olemme aina olleet kuin yhtä suurta perhettä, Nummela jatkoi.

Kirkan muistokonsertti järjestetään ystävänpäivänä Hartwall Arenalla Helsingissä. Konsertissa esiintyvät muun muassa vanhemman kaartin edustajat Esa Kaartamo, Sami ja Maarit Hurmerinta sekä nuoremman polven musikantit Ari Koivunen, Kristian Meurman, Jani Wickholm ja Siiri Nordin.

Kirkan kanssa Mestarit Areenalla -kiertueella soittaneista mukana ovat Pepe Willberg ja Pave Maijanen. Mutta missä on Hector?

- Ainakin katsomossa, ellei kotona. En mä tiedä, Willberg pohti.

Miksei häntä nähdä lavalla?

- Mulla ei ole siihen vastausta. Se oli vissiin päätetty jo syksyllä. En tunne taustoja, mutta ei varmaan mistään erimielisyyksistä ole kyse, konsertin kapellimestarina häärivä Kassu Halonen valotti.

Kirkan muistokonserttiin on myyty noin 6 500 lippua. Konsertin tuotto menee Kirill Babitzinin säätiölle. Sen tavoitteena on perustaa Kirkan nimeä kantava lasten musiikkikoulu. Paula Nummelan mukaan jo myytyjen lippujen tuotoilla päästään hyvään alkuun.

- Tämän asian tiimoilta voi nukkua yönsä hyvin, Nummela kertoi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat