Kimi Räikkösen yliajama Ferrari-mekaanikko kertoi ilouutisia – hirvittävästä onnettomuudesta kahdeksan kuukautta

Yksi formula ykkösten kauden 2018 ikävimmistä hetkistä koettiin huhtikuussa Bahrainin GP:ssä, kun varikkopysähdyksellä ollut Ferrarin Kimi Räikkönen ajoi tahattomasti tallin mekaanikon Francesco Cigarinin jalan yli.

Pääkuvan videolla Bahrainin GP:ssä sattunut Ferrarin varikkomoka, jonka seurauksena Francesco Cigarini loukkaantui vakavasti. 

Räikkönen lähti ajamaan, vaikka yhtä rengasta ei ollut vielä vaihdettu. Onnettomuus johtui siitä, että Räikköselle näytettiin ennenaikaisesti vihreää valoa. Italialainen mursi tilanteessa sääri- ja pohjeluunsa.

Cigarini on julkaissut Instagram-tilillään kuvia ja kirjoituksia, joiden perusteella hän on suhtautunut varsin positiivisesti kuntoutumiseensa. Tiistaina hän kertoi todellisia ilouutisia, sillä hän julkaisi selfien (alla) Ferrarin päämajasta Maranellosta.

Kuvatekstin perusteella hän on palannut jälleen töihin.

– Takaisin. Ensimmäinen koulupäivä takana. Kiitokset kaikille, kiitokset perheelleni. On aika unohtaa viimeiset kahdeksan kuukautta ja mennä eteenpäin positiivisella fiiliksellä, sanaili Cigarini.

Räikkönen ajaa ensi kaudella Sauberin väreissä. 

Lue myös:

    Uusimmat