Kimi Räikkösen veljenpojalta kyseltiin rallikisassa kuuluisasta sedästään – vastauksessa tuttu sukuleima

Rallin SM-sarjan kolmosluokassa kisaava Justus Räikkönen sai vastailla brittisivusto DirtFishin haastattelussa kuuluisaan Kimi-setäänsä liittyviin kysymyksiin.

Justus Räikkösen, 18, kisa viikonloppuna Lahden SM-osakilpailussa päättyi keskeytykseen yhdeksännellä erikoiskokeella. Hän menetti kärkipaikkansa SM3-luokkaa kokonaispisteissä, mutta omaa yhä mahdollisuuden kääntää tilanteen Kokkolan päätöskisassa syys-lokakuun vaihteessa.

Nuori kuski on F1-mestari Kimi Räikkösen isoveljen Ramin poika. DirtFish-sivusto sai nopeasti huomata, ettei myöskään veljenpojasta irtoa liikaa juttua, kun Justukselta kysyttiin Suomen MM-rallissa, osallistuuko Kimi seurannut hänen otteitaan.

– Ei, hän on kotona, Justus Räikkönen totesi.

Toimittaja yritti vielä kysyä, onko Kimi ollut mukana ohjaamassa nuorta rallikuskia.

– Joo, olemme puhuneet ajamisesta, mutta siinä kaikki.

Enemmän kerrottavaa Justus Räikkösellä oli omasta ajamisestaan Suomen MM-rallissa. Vaihtelevissa sääoloissa ajettu kisa oli erityisen haastava.

– Tämä oli minulle yksi ralliurani vaikeimmista viikonlopuista sään ja kovien sateiden takia. Tie oli todella rajussa kunnossa.

– Rally4-autolla ei voi ajaa kaasu pohjassa koko ajan. Tietysti voi isommilla tieosuuksilla, mutta kapeammalla täytyy varoa kaikkia kiviä ja uria, Räikkönen totesi.

Haastattelussa Justus Räikköseltä kysytään vielä jatkosuunnitelmista. Ainakin tällä hetkellä hänellä on sauma päättää SM3-sarja mestaruuteen ja siirtyä isompiin luokkiin.

– En tiedä, mitä autoa ajamme ensi kaudella, mutta se on vielä auki. Jotain uutta ja ihmeellistä, Räikkönen vihjaisee.

– En voi sanoa mitään enempää.

Lue myös:

    Uusimmat