Kimi Räikkösen talliin pyrkinyt F1-kuski kovien huhujen kohteena – lyttäsi edelliset valeuutisiksi

Ilman paikkaa F1-sarjassa näillä näkymin jäävä konkarikuski Nico Hülkenberg on liitetty huhuissa IndyCar-sarjassa kisaavan Ed Carpenter Racing -tallin kiinnostuksen kohteeksi.

Aiemmin tällä viikolla Hülkenberg pääsi ampumaan alas Motorsport-Total-sivuston uutisen siitä, että kuski olisi hyppäämässä BMW:n ratissa DTM-sarjaan.

– Kiitos tulevaisuuteni päivittämisestä. Ehkä ensi kerralla vähän pienemmällä huhupuheella? #fakenews, Hülkenberg tuomitsi uutisen Twitterissä.

Nyt Auto Motor und Sport kertoo, että Hülkenberg on saanut IndyCar-sarjasta tarjouksen. Aiemmin tänä vuonna kuski tosin linjasi, ettei ovaaliradoilla ajaminen ole häntä varten.

Hülkenberg, 32, jäi ilman jatkosopimusta Renault-tallin kanssa. Tallin johdossa toimiva Alain Prost paljasti, että saksalaiskuski olisi halunnut kaksivuotisen sopimuksen, mutta tiimi pystyi tarjoamaan pestiä vain vuodeksi eteenpäin.

Lopulta Renault palkkasi nuoren Esteban Oconin tallikaveriksi Daniel Ricciadolle, jolla on sopimus myös vuodeksi 2020. Hülkenberg yritti tämän jälkeen Haas-talliin, joka päätti pitää nykyiset kuljettajansa Romain Grosjeanin ja Kevin Magnussenin.

Viimeiseltä tilaisuudelta vaikuttanut sauma Alfa Romeon F1-tiimiin meni alkuviikosta, kun sveitsiläis-italialainen talli ilmoitti Antonio Giovinazzin jatkavan myös ensi kaudella.

Lue myös:

    Uusimmat