Kimi Räikkösen ripeä toiminta vakuutti Helsingin pelastuslaitoksen väen – lähettivät upean joululahjan: ”Katsoimme, että toimintasi oli erittäin esimerkillistä”

Kimi Räikkösen F1-talli Alfa Romeo on julkaissut videon, jonka Helsingin pelastuslaitoksen palomiehet lähettivät suomalaistähdelle Abu Dhabin esimerkillisen sammutustyön ansiosta.

Räikkönen joutui sammutustöihin, kun hänen autonsa syttyi palamaan aivan perjantain toisten harjoitusten lopuksi. Reippaat liekit löivät Alfa Romeon perästä jo korkealla, kun Räikkönen nousi ulos ohjaamosta.

Tässä kohtaa Räikkönen otti komennon omiin käsiinsä. Hän pyysi paikalle saapuneelta ratavirkailijalta jauhesammuttimen ja alkoi tukahduttaa tulipaloa tarkasti moottoria suojellakseen.

Nyt Helsingin pelastuslaitos on lähettänyt Alfa Romeon kautta terveisensä Räikköselle.

– Terve Kimi! Abu Dhabissa sun auto syttyi tuleen, ja me täällä Helsingin pelastuslaitoksella katottiin, että toiminta oli erittäin esimerkillistä, videolla puhuva palomies kertoo.

Pelastuslaitos kertoo lahjoittavansa Räikköselle uuden palosammuttimen sekä kuskin numerolla 7 varustettu kypärä, joka on ollut tositoimissa käytössä.

Lue myös:

    Uusimmat