Kimi Räikkösen F1-ura päättyi ikävällä tavalla, suomalaistähti kuittasi tilanteen viileästi – "Eipä sillä ole mitään väliä"

Uransa päättänyt Kimi Räikkönen oli tyytyväinen mies, vaikka uran viimeinen F1-kilpailu päättyi ikävästi keskeytykseen.

Räikkösen kilpailu päättyi ikävällä tavalla, kun hän menetti ensin autonsa hallinnan täysin yllättäen. Varikolle lipuneen suomalaisen autoa yritettiin saada vielä ajokuntoon, mutta lopulta kisa päättyi keskeytykseen.

Keskeytyksestä huolimatta uran Räikkönen saapui haastattelupisteelle hymyillen.

– Ihan hyvät (fiilikset). Totta kai olisi voinut eri lailla loppua, mutta eipä sillä ole mitään väliä. Ei saanut rengasta kiinni kunnolla, Räikkönen kuvailee tuntemuksiaan C Morelle.

Upean uran päättyminen ei saanut Räikkösen mieltä haikeaksi. Pikemminkin suomalaistähti on iloinen päästessään kiinni normaaliin perhearkeen.

– Ihan kiva, että tulee nyt päätökseen ja pystyy jatkamaan normaalia elämää. Elämä jatkuu tästä. Enemmänkin olen aina arvostanut normaalia elämää ja omaa aikaa. Ihan kiva, että pääsee nyt nauttimaan siitä, Räikkönen kuvailee.

Räikkönen on ollut läpiuransa yksi F1-maailman fanitetuimpia kuljettajia ja suomalaisen kannattajia löytyy runsaasti maailman joka kolkasta. Kannattajille Räikkösen uran päättyminen on varmasti kova kolaus.

– Varmasti jokainen löytää jonkun, ketä tsempata. Onneksi meillä on lisää suomalaisia täällä, Räikkönen virnuilee.

Katso alta Kimi Räikkösen viimeiset sanat C Morelle.

Lue myös:

    Uusimmat