Kimi Räikkönen näytti mallia, sitten tallikaveri tärveli Alfa Romeonsa: "Tehtiin vain karhunpalvelus tallille ja itselle"

Alfa Romeon autoilla oli Britannian ensimmäisissä F1-harjoituksissa vaikeuksia pysyä radalla. Kimi Räikkönen pääsi helpommalla, mutta tallikaveri Antonio Giovinazzin toimet otettiin aina tuomariston tutkintaan asti.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Britannian GP suorana 31.7.-2.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 12.55, 2. harjoitukset klo 16.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Britannian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Räikkönen menetti autonsa hallinnan ja päätyi pyörähdyksen jälkeen soralle Luffield-mutkassa, kun harjoituksia oli ajettu vajaat puoli tuntia. Suomalainen pääsi kuitenkin irti ja pystyi jatkamaan matkaansa.

Vain hetkeä myöhemmin toinen Alfa Romeo -kuski, Antonio Giovinazzi ajoi ulos radalta Becketts-mutkassa. Hänen autonsa meni huomattavasti pahempaan kuntoon, mutta siitä huolimatta italialainen päätti suunnata varikolle pahasti riekaleisilla renkailla.

Rata oli hetkessä täynnä ruohotuppoja, kumia ja hiilikuitua. Tuomaristo ei näkemästään pitänyt, vaan otti Giovinazzin tutkintaansa harjoitusten tarpeettomasta keskeyttämisestä.

– Tässä kohtaa tuli nyt se suurin virhe, C Moren asiantuntija Ossi Oikarinen kommentoi radalle palaamista.

– Renkaat ovat jo rikki, ja pitäisi vain malttaa tulla hitaasti siellä. Nyt vain tehdään karhunpalvelus tallille ja itselle, Oikarinen totesi.

Lue myös:

    Uusimmat