Kim Kardashian tuskailee jokaiselle vanhemmalle tutun ongelman kanssa: ”Tämän jälkeen kaikki kolme alkoivat itkeä”

Kim Kardashian-West ja Kanye West ovat jo kolmen lapsen vanhemmat. Seurapiirikaunotar lisäsi sosiaaliseen mediaan kuvia perheen pääsiäisestä.

Videolla artikkelin yläosassa on kohtaus Kardashianit-ohjelmasta. 

Kim Kardashian-West, 37, lisäsi Instagram-tililleen kuvan, jossa hän poseeraa viisihenkisen perheensä kanssa. Hän pitelee sylissään perheen kuopusta, tammikuussa 2018 syntynyttä Chicagoa. Vanhempien jaloissa poseeraavat kesäkuussa viisi vuotta täyttävä North ja joulukuussa kaksi vuotta täyttänyt Saint.

Kuvan yhteydessä Kardashian tuskailee sitä, kuinka vaikeaa on saada hyvää yhteiskuvaa koko perheestä.


– En usko, että ymmärrätte, kuinka vaikeaa on ikuistaa hyvä perhekuva. Tämä on kaikki, mitä saimme aikaan ennen kuin kaikki kolme lasta alkoivat itkeä. Minäkin taisin itkeä, hän kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Kardashianin tuska on helppo ymmärtää, sillä North on ainoa lapsista, jonka kasvot ovat kameraa kohti. Myös vanhempien ilmeet ovat vähintäänkin totiset.

Kim Kardashian ja Kanye West ovat pitäneet yhtä jo noin kuuden vuoden ajan. Pari avioitui toukokuussa 2014. Perheen kolmas lapsi syntyi sijaissynnyttäjän avulla, koska raskaus olisi ollut Kardashianille hengenvaarallinen. 

Lue myös:

    Uusimmat