Kim Kardashian sairastaa psoriasista – käytti hoitokeinona sisarensa rintamaitoa!

Psoriasista sairasta Kim Kardashian on julkaissut somessa kuvia meikittömästä ihostaan.

Kim Kardashian on ottanut uuden rohkean askeleen ja julkaissut meikittömän lähikuvan kasvojensa ihosta Instagram-tarinoissa. Kardashian sairastaa psoriasista, ja siitä aiheutuvat jäljet ovat kuvissa näkyvissä.

Jo viime kuussa Kardashian herätti median ilmoittamalla, että hänellä on huono ihopäivä sairastamansa psoriaksen takia. Julkkiskaunotar kohahdutti myös hoidettuaan ihoaan hieromalla siihen siskonsa Kourtney Kardashianin rintamaitoa.

Osalla psoriasista sairastavista on sekä iho- että niveloireita, mutta ihopsoriasista voi esiintyä myös yksin. Psoriasis voi oireilla kaikilla ihoalueilla, mutta tavallisesti sitä on kyynärpäissä, polvissa ja hiuspohjassa.

Kardashian on sairastanut psoriasista jo jonkin aikaa ja ollut avoin sairaudestaan jo vuodesta 2016 asti. Nyt hän haluaa jakaa kuvia iho-oireistaan myös faniensa nähtäviksi.

– Kaikki tietävät sairaudestani, joten miksi yrittää peitellä sitä? Toivon tietysti paranevani siitä, mutta olen myös opetellut hyväksymään sen osana itseäni, Kardashian sanoo kannustavasti.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat