KHL-luotsi Tomi Lämsä mehustelee suomalaisella huippuketjullaan, tehotrio saamassa vahvaa taustatukea – "En malta odottaa sitä"

2:29
Videolla keväinen Tulosruudun juttu Tomi Lämsästä.

Salavat Julajev Ufan päävalmentaja Tomi Lämsä hehkuttaa Markus Granlundin, Teemu Hartikaisen ja Sakari Mannisen muodostamaa tehoketjua. Lämsä toivoo, että tähtipakki Philip Larsen tuo kolmikolle taustatukea.

Ensimmäistä kauttaan KHL-seuran päävalmentajana toimiva Lämsä on muodostanut jo lyhyessä ajassa joukkueelleen hurjan ykkösvitjan, kun hän löi Granlundin, Hartikaisen ja Mannisen samaan ketjuun. Yhteispeli toimi välittömästi ja tulosta syntyi heti avausotteluista lähtien.

– Haluan todella yrittää peluuttaa näitä kavereita yhdessä, koska minusta heidän välinen kemia toimii. Heillä on ollut kemiaa heti ensimmäisistä harjoituksista lähtien, ja vaikuttaa siltä, että he ajattelevat pelistä samalla tavalla niin hyökkäyksellisesti kuin puolustuksellisestikin, Lämsä hehkuttaa KHL:n haastattelussa.

Lämsä uskoo, että hiljattain pelikuntoon toipunut tähtipuolustaja Philip Larsen voisi olla tehokas apumies suomalaiskolmikolle.

– Kaikki kolme ovat ahkeria, mutta samanaikaisesti erittäin taitavia jätkiä, jotka välittävät pelistä. Sen lisäksi Philip Larsen on todella hyvä luistelija ja erittäin taitava hyökkäysalueella.

Larsen ei kuitenkaan ole vielä päässyt pelaamaan suomalaisten kanssa, koska hän oli alkukaudella sivussa loukkaantumisen vuoksi. Kun Larsen palasi pelikuntoon, sekoitti seurassa riehunut koronavirus kokoonpanot uusiksi. Hiljalleen tilanne on kuitenkin normalisoitumassa.

– Sen takia on surullista, että Larsen oli sivussa ensimmäiset neljä viikkoa. Kun hän tuli takaisin, hyökkääjät joutuivat sivuun. Toivottavasti viikon päästä voimme lyödä nämä kaverit ensimmäistä kertaa yhteen. En malta odottaa sitä, mitä tapahtuu, kun he pelaavat yhdessä, Lämsä mehustelee.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja