Mainos

Kevät ja kesä ovat rakkauden kulta-aikaa

Keväällä luonto herää eloon, ehkä myös rakkaus? Kysyimme Radio Helmen -sivustolla, onko kevät rakkauden aikaa.

Kyselyn kaikki kolme vastausvaihtoehtoa olivat hyvin tasaisia. Yli 39 prosenttia vastaajista oli kuitenkin sitä mieltä, että pelkän kevään sijasta sekä kesä että kevät yhdessä ovat rakkauden aikaa.

- Oman kultani tapasin kasvokkain ensimmäisen kerran kesällä, mutta pientä peliä oli ollut jo paljon aiemminkin. Uskon että aurinkoisemmat ja valoisammat vuodenajat ovat otollisempia rakkaudelle, koska ne ovat niin täynnä energiaa muutenkin, nimimerkki Silvertigo tiivistää.

- Kahtena edellisenä kesänä olen saanut nauttia rakkauden lämmöstä, mutta tällä hetkellä on kevättä rinnassa, ja vientiä...nimimerkki iita toteaa.

Voisiko olla niin, että kevään ja kesän rakkaussutinat olisivat selitettävissä yksinkertaisesti sillä, että ihmiset viettävät enemmän aikaa kodin ulkopuolella ja näin ollen myös tapaavat enemmän muita ihmisiä?

- Kyllä sen huomaa, että ihmisillä on rakkautta rinnassa erityisesti keväällä ja kesällä, sillä ihmiset ryömivät koloistansa terassille..., nimimerkki iisi kirjoittaa.

Kyllä. Keväinen flirtti on parasta –vaihtoehto nousi kolmanneksi suosituimmaksi saaden hieman yli 30 prosenttia annetuista äänistä. Seuraaville vastaajille kevät on paras vuodenaika rakastumiselle.

- Kun pitkä talvi on ohitse ja lumet sulavat ja valoa on enemmän ja linnut alkavat laulunsa, silloin ihminen virittyy aivan omanlaiseensa tunnekohisevaan tunnelmaan - olemme valmiita rakastumaan, nimimerkki kevät toteaa.

- Keväällä herää taas "eloon". Löysin rakkaimpani keväällä. Kevät on vuodenajoista paras, nimimerkki solrice hehkuttaa.

Kyselyn viimeinen vaihtoehto oli "Ei. Koko vuosi on rakkauden aikaa" ja se keräsi yhteensä 33 prosentin kannatuksen.

Radio Helmi -sivuston kyselystä tehdään viikoittain juttu ja kyselyn aihetta pohdiskellaan myös Radio Novassa Tyttöjen kesken -ohjelmasarjassa.

Tyttöjen kesken -ohjelmasarjassa kuullaan rehellistä puhetta liittyen miehiin, naisiin, parisuhteeseen, sinkkuuteen, elämän erikoisiin tilanteisiin ja sattumuksiin. Milla ja Minna pistävät itsensä likoon ja asiat järjestykseen mitään kaunistelematta ja salaamatta.Voit kuunnella ohjelmaa Radio Novalta La klo 13:20 ja Su klo 14:10.

Koonti: MTV3-Helmi
Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.