Mainos

Keskusta-yhtiöissä hallitusremontti - Korhonen ja luottomiehet sivuun

Keskustan osakeyhtiöt ovat uudistaneet hallituksensa täydellisesti. Vaihtoon hallituksen jäsenistä lähtivät entinen puoluesihteeri Jarmo Korhonen, entinen varapuheenjohtaja Antti Rantakangas, hallintopäällikkö Aki Haaro ja kansanedustaja Elsi Katainen.

Apollo Group Oy:n ja Apollon Verkkopalvelut Oy:n yhtiökokoukset päättivät tänään nimittää uusiksi hallituksen jäseniksi puolueen varapuheenjohtajat Tuomo Puumalan, Annika Saarikon ja Timo Kauniston. Lisäksi Apollo Groupin hallitukseen jäseneksi valittiin Uudenmaan piirin toiminnanjohtaja Ari Maskonen.

Uusi puoluesihteeri Timo Laaninen istuu niin ikään molempien yhtiöiden hallituksissa, tosin Verkkopalvelut Oy:ssä varajäsenenä.

- Yhtiöt haluttiin tuoda lähemmäs puolueen johtoa, selittää Laaninen.

Aki Haaro jatkaa edelleen yhtiöiden toimitusjohtajana.

- Hänen asemaansa ei nyt arvioitu eli hän jatkaa toistaiseksi, Laaninen kommentoi.

Menestyvä Suomi ry:tä ei välttämättä tutkita

Viime viikolla keskusta ilmoitti teettävänsä ulkopuolisella taholla tarkastuksen osakeyhtiöihin. Tarkastuksen tuloksia uumoiltiin jo tälle viikolle. Työ vie kuitenkin kauemmin.

- Kyllä selvästi mennään yli juhannuksen, Laaninen arvioi.

Keskusta ilmoitti tutkivansa Apollo Group Oy:n ja Apollon Verkkopalvelut Oy:n asiat. Tarkastus kattaa sekä oikeudellisen että taloudellisen selvityksen.

Sen sijaan yhdistysten, kuten Menestyvä Suomi ry:n asiat saattavat jäädä tutkimatta. Laanisen mukaan vielä ei ole päätetty, otetaanko se mukaan tarkastukseen.

- En tiedä, onko sille tarvetta. Yhdistystä on julkisuudessakin jo aika paljon käsitelty.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.