Mainos

Kesäkurpitsasalaatti

  • 1 kesäkurpitsa viipaleina
  • yrttisuolaa
  • 2-3 rkl punasipulia silputtuna
  • 3 rkl silputtua ruohosipulia
  • Kastike:
  • 3 rkl öljyä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 rkl vettä
  • valkopippuria
  • suolaa
  • 0,5 tl sokeria

Viipaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi, ripottele viipaleille suolaa ja anna viipaleiden "itkeä" vähintään 30 minuuttia, mielellään 2 tuntia. Sekoita kastike. Kaada itkeneistä kesäkurpitsaviipaleista irronnut vesi pois ja sekoita joukkoon punasipuli ja ruohosipuli sekä kastike. Anna vetäytyä vähintään 10 minuuttia.

Vinkki: Kastikkeen viinietikkaa voi vaihdella maun mukaan esim. balsamiviinietikkaan. Ruohosipulin voi myös vaihtaa muihinkin yrtteihin, kuten basilikaan tai oreganoon.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.