Mainos

Kesäbileiden yksinkertaiset hiustyylit – nappaa omasi!

Kesäiset juhlat kaipaavat kampausta, joka saa olla tuulen tuiverrettavana ja kestää koko päivän. Älä siis hienostele liikaa – kokeile näitä yksinkertaisia kampauksia!

Jos et jaksa tehdä hiuksille mitään, vedä huivi tai nauha otsalle. Kesä on liioittelun aikaa, joten tartu rohkeasti räikeään, pitkään huiviin tai sido perinteinen poninhäntä jättimäisellä rusetilla.

Korkealle tehdyllä poninhännällä on taipumusta valahtaa päivän myötä, jolloin kampauksen ilme väsähtää. Kokeile sitoa hiuksesi alas, niskan kuoppaan. Saat intiaanityylisen tukkatyylin, joka ei uuvahda!

Jos haluat nähdä enemmän vaivaa ja rakentaa kesäkampauksen, lue bellasugar.comin vinkit kesäkampauksiin.

Letti tai nuttura

Pidä hiukset poissa otsaltasi letin avulla! Aloita letti korvan viereltä ohimolta, ja letitä otsahiukset otsan yli toista korvaa kohti. Kietaise jäljelle jäänyt "takatukka" poninhännälle. Sido letti pienellä, söpöllä rusetilla.

Tee nuttura jommallekummalle puolelle sen sijaan, että jättäisit sen niskaan. Hieman sivulla olevan nuttura on visuaalisesti kiinnostava. Kampaa muut hiukset sotilaallisesti mataliksi, jotta nuttura pääsee oikeuksiinsa.

Pyörteet

Sivuilta ja takaa rullalle kierretyt hiukset jättävät kaulan paljaaksi. Tyyli ei kuitenkaan ole liian hienosteleva bileiltaan.

Lisää märkiin hiuksiin hoitotuotetta, joka antaa hiukselle volyymia. Föönaa sitten hiukset kuiviksi. Jaa hiukset kolmeen osaan niin, että kummallakin sivulla ja takana on yksi osio. Rullaa hiukset löysästi ylös.

Kun rulla on valmis, kiinnitä se pinneillä. Käytä tarpeeksi pinnejä! Tasoita lopuksi päälaen törröttävät hiukset hellästi paikalleen. Viimeistele hiuslakalla.

Amy Winehouse-mehiläispesä

Pään laelle nostettava mehiläispesä-kampaus on hienostunut ja helppo katseenkerääjä.

Älä pese hiuksia aamulla, jos teet tyylin illalla. Jaa hiukset ylä- ja alaosioon. Suihkuta hiuslakkaa päällimmäisen osion hiuksiin.

Tupeeraa päällimmäisen osion hiukset juuresta jäykiksi. Kun olet valmis, työnnä koko komeutta hieman eteenpäin, jotta mehiläispesä nousee paikalleen. Kiinnitä hiukset pinneillä, ja kampaa karanneet hiukset edestä taaksepäin. Viimeistele tyyli lakalla.

MTV3/Helmi

Lähde: Bellasugar.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.