Kellokosken ampuminen: Poliisi sai esitutkinnan valmiiksi ja kertoo nyt mitä teollisuusalueella tapahtui – ampujaa epäillään murhan yrityksestä

Kellokosken ammuskelussa sunnuntaina loukkaantui yksi – mitä tapahtuneesta tiedetään nyt? 4:52
Mies ammuskeli haulikolla lokakuussa Tuusulan Kellokoskella

Itä-Uudenmaan poliisi on saanut valmiiksi Tuusulan Kellokoskella Rajalinnan teollisuusalueella lokakuussa tapahtuneen ampumatapauksen tutkinnan.

Ampuminen tapahtui teollisuusalueella olevan moottoripyöräkerhon tilojen edustalla sekä kerhon sisätiloissa. Ampumista edeltävänä iltana kerhotiloilla oli vietetty syntymäpäiväjuhlia.

Poliisin mukaan ampumisesta epäilty mies oli vieraillut juhlissa, mutta hänet oli poistettu muiden juhlijoiden toimesta.  

Tämän jälkeen mies oli murtautunut Tuusulan Nukarilla olevaan asuntoon ja varastanut sieltä ampumisessa käytetyn haulikon, patruunoita ja talon pihasta auton.

Mies ajoi autolla takaisin kerhotilalle.

– Kerhotilalla mies pyrki haulikon kanssa sisälle halliin, mutta todettuaan oven olleen lukittuna, aloitti hän ampumisen kohti ovea, kertoo rikoskomisario Mikko Minkkinen tiedotteessa.

Sisälle päästyään mies latasi aseensa ja oli pyrkimässä kerhotilojen yläkertaan, kun paikalla olleet ihmiset saivat hänet taltutettua.  

– Ampumisen aikana kerhotiloissa oli yhteensä kahdeksan henkilöä, jotka ovat olleet hengenvaarassa. Ampumisesta epäilty henkilö on ollut vangittuna tapauksen johdosta epäiltynä murhan yrityksestä, Minkkinen jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat