Mainos

Keksitkö sinä ruokakauppojen seuraavan hittituotteen? Hae mukaan Suomalaiseen Menestysreseptiin!

Suomalainen Menestysresepti on kilpailu, jossa etsitään uusia, yllättäviä ja kunnianhimoisia ruokainnovaatioita S-ryhmän kauppojen hyllyille, nyt jo neljättä kertaa.

Aiemmat Menestysresepti-voittajat, Boltsi, Rostis ja Fallero, ovat nousseet omina lanseerausvuosinaan koko vuoden myydyimmiksi uutuustuotteiksi S-ryhmän myymälöissä. Kilpailu tarjoaakin todellisen kiihdytyskaistan S-ruokakauppojen valikoimiin ja asiakkaiden lautasille, sillä myös monet muut aiemmista finalistituotteista ovat päässeet kauppojen hyllyille ohjelman päätteeksi.

Kilpailuun voivat hakea kotimaiset riippumattomat ruokayritykset, joiden liikevaihto on alle 50 miljoonaa euroa. Kisan aikana jatkoon valitut yritykset saavat apua ja neuvoja tuotekehitykseen niin S-ryhmän asiantuntijoilta kuin muiltakin suomalaisen elintarvikealan huippuosaajilta.

Mikäli innostuit ja sinulla on idea seuraavaksi menestysreseptiksi, hae mukaan kilpailuun 10.2.2022 mennessä! Valituille ilmoitetaan jatkoon pääsystä 22.2.2022 mennessä. Ohjelman kuvaukset alkavat maaliskuussa 2022.

Lisätietoa hausta sekä hakulomakkeen löydät täältä.

Suomen Osuuskauppojen keskuskunta, SOK:n päivitetyn tietosuojaselosteen löydät täältä. Yksityiskohdat MTV:n tietosuojakäytännöstä löydät täältä. MTV:llä ei ole pääsyä tietoihin, eikä se toimi käsittelijänä. Hakemuksen täyttämällä hyväksyt nämä ehdot.

Lue myös:

    Uusimmat