Keihäshirmu Johannes Vetter nosti penkistä hirvittävän määrän rautaa – Andreas Thorkildsen kiinnitti huomion yhteen epäkohtaan

Kesällä 2017 peräti 94,44 metriä pitkän keihäskaaren heittänyt Johannes Vetter tunnetaan melkoisena lihaskimppuna. Vuoden 2017 maailmanmestari on julkaissut ajoittain videoita treeneistään.

Saksalainen on tällä kertaa julkaissut videon penkkipunnerruksestaan. Hän tiedustelee kuvatekstissä faneiltaan, kuinka paljon he uskovat tangossa olevan rautaa. Monet arvelivat miehen nostaneen 220 kilogrammaa.

Keihäänheiton kaksinkertainen olympiavoittaja Andreas Thorkildsen, joka tunnettiin myös urallaan kovista punttituloksista, tuli kommentoimaan videota. Norjalainen epäili suorituksen puhtautta.

– Jos otatte vähän pois painoja, voi Boris tehdä hauiskääntöjä ilman, että varmistat häntä, vinoili keihäslegenda videolla varmistajana toimineeseen valmentajaan Boris Obergfölliin viitaten.

– Odotinkin tuollaista vastausta, naureskeli Vetter.

Seppo Räty on kertonut nostaneensa uransa aikana penkistä 227,5 kilogrammaa. Kukaan muu huippukeihäänheittäjä ei ole tiettävästi vielä pystynyt samaan.

Katso video alta.

Lue myös:

    Uusimmat