Ke$ha: Myin vaatteita saadakseni ruokaa

Ke$ha, 23, on yhdysvaltalainen laulaja, jonka hitti Tik Tok on ollut suuri hitti ympäri maailmaa. Laulaja paljastaa Paper-lehden haastattelussa, että menestys tuli hänelle yllättäen. Rikastuminen ei ollut hänelle itsestäänselvyys, sillä tähti tulee vaatimattomista oloista.

Ke$ha on paitsi laulaja, myös lauluntekijä, joka on tehnyt muun muassa Miley Cyruksen The Time of Our Lives -hitin.

– Kirjoitan lauluihin harjaavani hampaani Jack Danielsilla. Kaiken ei tarvitse olla niin vakavaa, etenkään pop-musiikissa. En ota itseäni liian tosissani, hän kertoo.

Ke$ha, Kuva: Getty Images, Samir Hussein

Ke$ha, Kuva: Getty Images, Angela Weiss

Levyteollisuus suhtautuu tähteen kuitenkin vakavasti. Ke$han Animal-albumia on myyty 800,000 kappaletta ja tänä kesänä hän kiertää yhdessä popsensaatio Rihannan kanssa. Ke$halla menee nyt lujaa.

– Olen uusi näissä kuvioissa. On hullua, miten nopeasti kaikki on tapahtunut.

Menestys vaikuttaa tulleen Ke$halle kuin itsestään. Kun hän oli 17-vuotias, supertähtien musiikkituottaja Max Martin soitti hänelle. Ke$halta kysyttiin, haluaako hän tulla poptähdeksi ja vastaus oli tietenkin kyllä.

– Kun kirjoitan hyvää popkappaletta, tunne on verrattavissa euforiaan. Samanlainen tunne tulee, kun teen matematiikan yhtälöitä, Ke$ha kertoo.

Ke$ha, Kuva: Getty Images, Larry Busacca

Kesha on tunnettu yliampuvasta tyylistään. Hän koristautuu mielellään hullunkurisiin pääkoristeisiin, näyttäviin vaatteisiin ja rajuun silmämeikkiin. Kriitikot väittävät, että Ke$han erikoiset silmämeikkikokeilut ovat vain halpa kopio Lady Gagasta.

Nykyään Ke$halla on varaa ostaa designer-vaatteita, mutta tähti paljastaa, että asiat eivät ole aina olleet näin hyvin.

– Taustani on vaatimaton. Jouduin aikoinaan myymään vaatteitani saadakseni ruokaa, tähti on paljastanut.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: papermag.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat