Kauriin kesähoroskooppi 2018

Kesäkuussa kauriit nauttivat ulkoilmaelämästä, ja lomaromanssikin nostaa päätään.

Yleensä sinä tiedät tarkalleen, mitä haluat, mutta tänä kesänä voi olla toisin. Asiat eivät sitä paitsi aina muutenkaan mene aivan niin kuin sinä haluaisit. Toisaalta sinä et välttämättä tiedä itsekään, miten haluaisit niiden menevän.

Niinpä voitkin toimia välillä hieman päämäärättömästi. Sinä aloitat ensin jotakin, mutta pian kyllästyt ja siirryt tekemään jotakin aivan muuta. Sinä olet myös hyvin itsepäinen, etkä ota apua vastaan keneltäkään, vaikka selvästikin olisit sen tarpeessa.

Sinkuille tulossa merkittävä kesä

Kesäkuussa kauriit nauttivat ulkoilmaelämästä. Harrastat erilaisia urheilulajeja, mutta osaat toisaalta viettää aikaasi myös rentoutuen ja laiskotellen. Nautit auringosta ja lueskelet kevyttä kirjaa tai surffailet puhelimellasi päivänvarjon alla.

Kauriin juhannustaika

Kun juokset juhannusjuhlista juhannusyönä kotiin, voi yhdeksännessä kadunkulmassa tulla tuleva puolisosi vastaan.

Tämä kesä voi olla hyvin merkittävä sinkkukauriiden elämässä. Saatat löytää jo alkukesästä suuren rakkauden, sellaisen, josta olet aiemmin voinut vain unelmoida.

Rakkaus on muutenkin voimakkaasti esillä kaikkien kauriiden elämässä. Jos olet jo elämäsi rakkauden löytänyt, rakkautenne vain vahvistuu entisestään. Etkä sinä voisi kesältä enempää toivoakaan kuin ihanaa yhdessäoloa rakkaasi kanssa.

Luvassa salasuhde?

Heinäkuussa sinulla tuntuu olevan ehkä liiankin paljon aikaa. Voit tuntea itsesi myös jotenkin yksinäiseksi ja turhautuneeksi. Se voi saada jotkut kauriit ajautumaan suhteeseen, jolla ei ole tulevaisuutta. Joko sinä tai salainen rakkaasi, tai ehkä jopa te molemmat, seurustelette tai olette peräti naimisissa.

Juuri se tekee suhteesta kuitenkin myös niin kiehtovan ja jännittävän ja tuo hetkellistä vaihtelua tylsyyteen.

Elokuussa sinun tunteesi alkavat kuitenkin vähitellen laimeta samassa tahdissa sään viilenemisen kanssa. Sinä alat valmistautua syksyn tuomiin haasteisiin, ja kuuma suhde on pian enää vain haalea muisto.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja